Geld verdienen met enquêtes

Producten testen

Het is tegenwoordig erg makkelijk om vanuit je eigen huis geld te verdienen met het invullen van enquêtes. Veel bedrijven zijn benieuwd naar jouw mening en willen daar graag geld voor betalen. Jouw mening wordt gebruikt voor het aanpassen van producten en reclameboodschappen. Ook worden er nieuwe producten ontwikkeld op basis van de mening van testpersonen.

Hoe het werkt

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je regelmatig uitnodigingen in je mailbox voor het invullen van een enquête over een bepaald product of een bepaald onderwerp. Je bent niets verplicht en je mag per enquête bepalen of je mee wilt doen of niet.

In de mail staat ook de beloning vermeld. Dit is meestal een geldbedrag, maar kan ook een waardebon zijn. Het komt ook regelmatig voor dat je het testproduct mag houden. Je weet dus van tevoren wat je verdient met het invullen van de vragenlijst.

Geld verdienen met betaalde enquêtes

Er zijn verschillende bedrijven die de mogelijkheid bieden om geld te verdienen met het invullen van enquêtes. Helaas zijn niet alle bedrijven betrouwbaar.

Sommigen vragen inschrijfgeld en anderen bieden zo weinig betaalde enquêtes dat hun leden er jaren over doen om een (kleine) uitbetaling bij elkaar te sprokkelen.

Op de website Producten-testen.com vind je een handig overzicht van aanbieders van betaalde enquêtes die door de jaren heen bewezen hebben betrouwbaar te zijn.

Het inschrijven bij al deze bedrijven is gratis en je kunt je op elk moment weer afmelden als je geen zin meer hebt. Het is toegestaan om je bij meerdere bedrijven tegelijk in te schrijven. Zo ontvang je meer uitnodigingen voor betaalde enquêtes en kun je dus ook meer geld verdienen.

1 Comment

Geef een reactie