Geld verdienen met reclamemails

Online verdienen

Bijna dagelijks ontvangen de meeste mensen een stapel folders in de brievenbus. Ook in de krant en tussen tv-programma’s door zijn reclameblokken te vinden. Er gaat veel geld om in de reclamewereld.

Maar wist je ook dat je geld kunt verdienen met het bekijken van reclame? Sinds enige tijd zijn er bedrijven die daar handig op inspelen. Die zorgen ervoor dat het geld van de advertenties niet meer naar de folderbezorger gaat, of naar het tv-station, maar naar de ontvanger van de reclame zelf! Jou dus!

Hoe het werkt

Wanneer je je aanmeldt ontvang je advertenties in je mailbox. Wanneer je die advertenties bekijkt ontvang je een bedrag per bekeken advertentie. Wanneer je een bepaald minimumbedrag verdiend hebt, meestal rond de € 10 euro, dan kun je een uitbetaling aanvragen.

Het aanmelden bij deze bedrijven is gratis. Ook ben je niet verplicht om op de aanbiedingen in te gaan. Deze manier van reclame maken is voor bedrijven veel goedkoper dan de “ouderwetse” manieren van reclame maken.

Bovendien worden de advertenties veel beter bekeken omdat mensen ervoor beloond worden.

Betrouwbaar

Deze manier van geld verdienen bestaat in Nederland al zo’n 15 jaar. In de loop der jaren zijn er veel bedrijven opgestart en ook weer gestopt. Hoe kan dat?

Wanneer zo’n bedrijf niet genoeg adverteerders kan aantrekken worden er niet genoeg mails verstuurd en raken de leden ontevreden omdat ze te weinig verdienen.

De betere bedrijven organiseren veel acties zodat hun leden genoeg mogelijkheden hebben om geld te verdienen. Naast geld verdienen met het bekijken van advertenties bieden ze vaak nog veel meer mogelijkheden om geld te verdienen, zoals bijvoorbeeld:

  • Het spelen van spelletjes
  • Het beantwoorden van korte vragen
  • Het aanvragen van gratis producten
  • Het meedoen aan winacties
  • Online shoppen
  • …en nog veel meer

Op de website Reclamemails.com vind je een overzicht van betrouwbare bedrijven die al enkel jaren (meestal 5-10) jaar meedraaien. Ook vind je diverse uitbetalingsbewijzen.

Het is toegestaan je bij meerdere bedrijven tegelijk in te schrijven. Op deze manier ontvang je meer reclamemails en verdien je meer geld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie