Oud ijzer verkopen

Spullen verkopen

Wist je, dat oud ijzer, of wellicht bekender als ‘schroot’ en ‘metaalafval’, geld waard is? Misschien heb je zelf nog wel iets in de schuur staan, of ken je mensen die korte tijd geleden aan het verbouwen zijn geweest bijvoorbeeld.

Deze hopen met oud ijzer kunnen je al snel een leuk zakcentje opleveren, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Je zamelt het immers in, brengt het naar de handelaar en het geld is binnen, ideaal! In dit artikel geven we je korte tips om aan oud ijzer en handelaren te komen, zodat je vandaag al kunt beginnen met verdienen.

Hoe kom je aan oud ijzer

Voordat je daadwerkelijk naar de handelaar kunt, heb je vanzelfsprekend oud ijzer nodig! Denk hierbij aan oude metalen buizen voor een fundering van bijvoorbeeld een tuinhuisje, maar ook aan kleinere dingen bij het grofvuil.

Om hieraan te komen kun je allereerst eens bij jezelf in de schuur kijken, vind je daar niks? Ga dan eens in het dorp of de stad op zoek naar mensen die nog materialen hebben, maar zelf niet de moeite nemen om dit weg te brengen.

Makkelijk te vinden

Velen zullen je dankbaar zijn, als je hun materialen ophaalt en wegbrengt, terwijl het jou wat oplevert! Een win-win-situatie dus!

Wanneer je een grote hoeveelheid oud ijzer hebt, kun je op zoek gaan naar een handelaar. Hiervoor kun je bijvoorbeeld eens in de regionale krant of supermarkt kijken, omdat er in vrijwel iedere regio iemand is die ijzer inkoopt.

Handelaar zoeken

Let er hierbij wel op, dat een handelaar ook inkoopt van particulieren en niet alleen van bedrijven. Mocht je toch niks kunnen vinden, zoek dan eens op internet naar een handelaar bij je in de buurt. Het hangt van de vraag naar ijzer af, hoeveel je ervoor krijgt! Daarbij verschilt het natuurlijk ook weer per handelaar, toch kan het een lucratieve business zijn.

Kortom, door actief op zoek te gaan naar oud ijzer en dit vervolgens bij een handelaar in de buurt te verkopen, kun je in korte tijd een leuk zakcentje bijverdienen!

Geld verdienen met vragenlijsten


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie