Reclame op je auto

verhuren

Heb je een auto en vind je het geen probleem om rond te rijden met een of meer reclamestickers op je auto? Dan is deze manier om geld bij te verdienen vast iets voor jou!

Een aantal bedrijven biedt particulieren de mogelijkheid om geld te verdienen met bedrijfsreclame op hun auto. Dit is een makkelijke manier van bijverdienen. De bedoeling is dat je gedurende een vooraf vastgestelde periode een of meer reclamestickers op je auto geplaatst krijgt. Verder kun je normaal autorijden zoals je gewend bent en hoef je geen extra kilometers af te leggen.

Je hoeft hier dus niet veel moeite voor te doen. Wel moet je er geen bezwaar tegen hebben dat er een sticker op je achterruit of zijkant van je auto geplakt is. Deze stickers zijn overigens zo ontworpen dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken.

Hoeveel geld kun je ermee verdienen?

Betaald reclame rijden kun je het beste zien als een leuke bijverdienste. Over het algemeen levert het enkele tientje per maand op. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar verwacht dus niet dat je een fulltime inkomen kunt verdienen door te rijden met reclamestickers op je auto.

Betaald reclamerijden betrouwbaar?

Er zitten bij deze manier van geld verdienen geen addertjes onder het gras. De sticker is over het algemeen van goede kwaliteit (anders zou het immers slechte reclame voor het bedrijf zijn). Deze sticker wordt meestal netjes en professioneel voor u aangebracht. Dit hoeft u dus niet zelf te doen. Meestal wordt de sticker na afloop van de reclameperiode ook weer netjes verwijderd. Dit is tevens een controle zodat men zeker weet dat u de gehele periode met de reclame heeft rondgereden.

Autoreclame bemiddelaars

Het is echter wel even opletten met welk bemiddelingsbedrijf je in zee gaat. Wees extra alert bij bedrijven die vragen om inschrijfgeld. De bedoeling is namelijk dat de bemiddelaar verdient aan de adverteerders en niet aan de mensen die met de reclame rond gaan rijden. Vaak wordt er in ruil voor dat geld geen of een halfslachtige garantie op werk gegeven. De kans is groot dat je dus aan het einde van de rit je inschrijfgeld kwijt bent en niks hebt verdiend met reclame op je auto.

Bij een betrouwbaar bedrijf zijn de contactgegevens op de website te vinden. Denk hierbij aan een adres, telefoonnummer en/of contactformulier. Twijfel je over de betrouwbaarheid van een reclamerijden bemiddelaar? Zoek dan in Google op de naam van het bedrijf plus het woord “klachten” of “oplichting”.

Geld verdienen met vragenlijsten


1 Comment

  1. Ik beschik over een Renault master bakwagen.
    100.000km per jaar in de randstad. zelf in het midden gevestigd: Bunschoten- Spakenburg. Eens per week geparkeerd op Schiphol en thuis in het centrum naast een Lidl supermarkt. Van mij mag je hem helemaal vol plakken met reclame als we het eens zijn over een prijs afspraak.

    met vriendelijke groeten.
    Tim Wijnands

Geef een reactie