Reclame op je raam

verhuren

Wil jij je raam verhuren? Je kunt nu geld verdienen met reclame op je raam door het laten plaatsen van een advertentiesticker. Hiermee verdien je een vast bedrag per maand.

Over de reclamesticker

Deze sticker is zo ontworpen dat mensen niet makkelijk bij jou naar binnen kunnen kijken. Je kunt zelf echter nog steeds goed naar buiten blijven kijken, want er zitten honderden kleine gaatjes in de reclamesticker. Gordijnen en/of vitrages zijn dus niet meer nodig! De sticker wordt aan de binnenkant van je raam geplaatst zodat deze mooi blijft.

Je kunt de reclamesticker vergelijken met de reclame die op bussen geplakt zit. Van binnenuit heb je prima zicht naar buiten, maar wanneer je van buiten naar binnen wilt kijken gaat dat nauwelijks, je ziet voornamelijk de reclame.

Geld verdienen

Hoeveel je verdient hangt af van de grootte van je raam en op welke locatie je woont. Het bedrag wat je kunt verdienen kan oplopen tot wel € 150,- per maand per raam.

Na aanmelding ontvang je meteen een indicatie van de hoogte van de verdiensten en wordt een adverteerder gezocht voor jouw raam en locatie. Zodra er een match is gevonden komt iemand langs om de sticker netjes op het raam aan te brengen. Je hoeft dit dus niet zelf te doen. Vanaf het moment dat de sticker op je raam is geplaatst kun jij beginnen met geld verdienen.

Je wordt elke maand uitbetaald.

Onderwerp kiezen

Het is helaas niet mogelijk om zelf te kiezen welke reclame je op je raam geplakt krijgt. Het systeem werkt zo dat adverteerders kunnen kiezen op welke locaties ze willen adverteren. Uiteraard voldoen de advertenties aan de normale wet- en regelgeving die voor reclame geldt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor discriminerende of seksistische advertenties op je raam.

Interessant voor bedrijven

Is er dan wel genoeg animo vanuit het bedrijfsleven om op deze manier te adverteren? Ja, want reclame op bushokjes en andere specifieke plaatsen voor buitenreclame kosten bedrijven veel meer geld. Ook geldt er vaak een minimale afname.

Bij deze manier van reclame maken is het voor bedrijven al mogelijk om te adverteren op slechts 1 enkel raam. Hierdoor is deze manier van adverteren ook interessant voor bedrijven met een beperkter reclamebudget.

Aanmelden

Registreren om geld te verdienen met reclame op je raam is heel simpel. Je meldt je aan bij AddMyWindow. Hierna komt men langs om te kijken of jouw ramen geschikt zijn voor reclame. Zo ja, dan worden jouw ramen gefotografeerd en op de website gezet. Zodra er een adverteerder is gevonden neemt men contact met jou op en kun jij beginnen met geld verdienen met reclame op je raam.

Geld verdienen met vragenlijsten


1 Comment

Geef een reactie