Spullen verkopen op Marktplaats

Spullen verkopen

Heb jij thuis veel zaken waarmee je niks meer doet en wil je graag een centje ontvangen? Ga dan spullen verkopen op Marktplaats.

Registreren op Marktplaats is gratis. Vervolgens kun je op Marktplaats invoeren wat je wilt verkopen. Het beste is om altijd een foto te plaatsen bij je advertentie, want dan zul je veel beter opvallen en sneller je spullen verkopen.

Rubrieken

Als je gaat spullen verkopen op Marktplaats dien je de juiste rubriek te kiezen voor je advertentie. Marktplaats heeft heel wat rubrieken waarin je je advertentie kunt plaatsen. Als je niet goed weet onder welke rubriek jouw advertentie valt, kijk dan eens goed naar advertenties van anderen die hetzelfde aanbieden.

Marktplaats heeft, bovenaan de website, een speciale zoekbox waar je een zoekwoord kunt invoeren. Vanaf het moment dat je je zoekopdracht begint te typen, zal er automatisch een lijst verschijnen met mogelijke spullen. Klik je op de knop “Zoek”, dan zullen alle resultaten tevoorschijn komen.

Als je er zaken ziet tussen staan die verwant zijn met spullen die je wilt verkopen op Marktplaats, dan kun je verder klikken naar de advertentie en zie je bovenaan de categorie staan.

Op deze manier kun je er snel achter komen welke rubriek voor jouw advertentie het meest geschikt is. Deze manier is uiteraard enkel nodig wanneer je het moeilijk vindt om de juiste rubriek te kiezen voor het verkopen van je spullen op Marktplaats.

Tips voor geld verdienen met Marktplaats

Je bent niet de enige die zijn of haar spullen op Marktplaats te koop aanbiedt. Daarom is het belangrijk om enkele tips in het achterhoofd te houden bij het verkopen van spullen op Marktplaats. Op die manier kun je misschien beter verkopen dan andere mensen.

  • Zorg ervoor dat jouw advertentie duidelijk en eenvoudig omschreven is
  • Gebruik zoekwoorden in je advertentie die veel gebruikt worden, zo wordt jouw advertentie gemakkelijk gevonden als iemand spullen zoekt via de zoekbox bovenaan
  • Zorg ervoor dat je een duidelijke foto plaatst bij jouw zoekertje
  • Plaats je zoekertje onder de juiste rubriek
  • Bouw een goed profiel op en zorg ervoor dat kopers tevreden zijn
  • Als je elektronica verkoopt, zorg er dan voor dat je een garantiebewijs hebt dat je kan meegeven aan de koper (indien het nog niet is verlopen)
  • Geef een potentiële koper het gevoel dat spullen kopen bij jou veilig, gemakkelijk en betrouwbaar is

Geld verdienen met vragenlijsten


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie