Geld verdienen met een startpagina

Online verdienen

Een startpagina is een verzameling van links over een bepaald onderwerp, netjes gesorteerd per rubriek. Wanneer je op deze manier geld wilt verdienen dan kun je zelf kiezen over welk onderwerp je een startpagina maakt. Denk bijvoorbeeld aan je hobby(´s) een favoriete sport of artiest. Je kunt eigenlijk over elk denkbaar onderwerp wel een startpagina maken.

Hoeveel geld kun je ermee verdienen?

In principe kun je onbeperkt verdienen met het beheren van een of meer startpagina’s. Dit hangt natuurlijk voornamelijk af van de tijd en de moeite die je wilt investeren in het aanmaken en onderhouden van een eigen startpagina.

Bedenk dat het, zeker in het begin, zeer arbeidsintensief werk is. Het verzamelen van kwalitatieve links kost tijd en het is zeker de moeite waard om op de kwaliteit van de links te lettenL waardevolle links maken je pagina interessant voor bezoekers en hierdoor zullen ze vaker terugkomen.

Wil je geld verdienen met een startpagina? Zorg er dan voor dat jouw startpagina een goed overzicht biedt van links over het onderwerp dat jij beheert.

Goede startpagina’s

In het verleden was Startpagina.nl de beste startpagina om geld te verdienen. Het beheren van een pagina was gratis en er was een goede controle op de kwaliteit. Helaas is Startpagina overgenomen door een commercieel bedrijf en hierdoor is het beleid compleet veranderd.

Wanneer je momenteel een pagina wilt beheren bij Startpagina.nl dan zit je vast aan een contract en moet je eens per kwartaal je verdiensten opgeven. Dit brengt een hoop administratief werk met zich mee en je dient tevens een gedeelte van je verdiensten af te dragen. Bovendien zijn de meeste onderwerpen inmiddels wel bezet en laat de kwaliteit van de pagina’s steeds meer te wensen over.

Een Startpagina waarbij nog veel interessante onderwerpen vrij zijn en die bovendien gratis is (je mag alle verdiensten zelf houden) is Startze. Deze startpagina stelt als enige eis dat je binnen twee weken minimaal 50 links over het onderwerp van jouw keuze verzamelt. Dit is om te laten zien dat je echt serieus met je startpagina aan de slag wilt. Ook is het toegestaan om meerdere onderwerpen te beheren. Het beheermenu is erg eenvoudig, zodat je zonder technische kennis meteen aan de slag kunt.

Voor meer informatie en om je aan te melden als beheerder ga je naar de website van Startze.

Geld verdienen met vragenlijsten


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie